OM WEBSTEDET - JOOMLA.DK

Joomla.dk er en frivlligt drevet portal med formål at bringe informationer om Open Source Content Management løsningen Joomla! CMS

 

Nyheder og vejledninger

Du vil kunne finde nyheder om nye udgivelser, artikler om brugen af joomla, og der vil komme en række vejledninger fra begynder til avanceret niveau.

Der vil også blive opbygget et showcase for at visualisere hvad joomla allerede anvendes til på danske hjemmesider.

I community sektionen vil der komme tiltag til at connecte de danske brugere, så vi forhåbentligt kan få flere lokale brugergrupper og endnu mere online aktivitet.

Blogsektionen vil blive en blanding af tekniske indlæg og informative skriverier om primært open source software og hjemmesider.

 

Hvorfor vedligeholde en dansk portal?

 

  • For at fremme udbredelsen af joomla;
  • For at hjælpe med information på dansk;
  • For at dele viden;
  • For at bidrage til at opbygge et stærkt dansk community;

 

 

Joomla! CMS kan anvendes til så godt som alle formål. Om du skal have en webshop, en virksomhedsside eller en personlig hjemmeside. Joomla! kan det meste, på en nem og let tilgængelig måde.

 

Det er yderst vigtigt at information om joomla CMS er tilgængelig på brugerens foretrukne sprog. De danske brugere skal selvfølgelig have mest mulig information på dansk, for at give alle lige muligheder for at anvende og bidrage til joomla.Ole Bang Ottosen - Webredaktør

 

 

 

 

 

 

 

 

Dansk forum

Det danske forum på joomla.org er altid behjælpelig med kvalificeret og hurtig fri support. Besøg dansk forum